mijn naam is Shelley. Ik woon in de omgeving van Rotterdam samen met mijn partner. Persoonlijke ontwikkeling en creativiteit zijn een rode draad in mijn leven. Ik ben toegewijd om mezelf te blijven ontwikkelen. Zowel in mijn carrière, als in mijn relaties en zelfs in mijn hobbies. Ik heb lange tijd gezocht naar mijn échte passie, maar eigenlijk ben ik multipassioneel. En dat is ook overal in terug te zien.

Ik heb een Bachelor in Communicatie Management (HHS), een vakopleiding Fotografie (Fotovakschool) en een holistisch Life Coaching opleiding (de Upstarter geaccrediteerd) afgerond. Ik ben een gediplomeerd Facilitator voor zowel Danielle LaPorte’s The Desire Map als het onlangs gelanceerde Heartcentered-werk. Daarnaast heb ik vele cursussen gevolgd van persoonlijke ontwikkeling tot vloggen. Waarom? Omdat ik wil blijven groeien.

Ik ben al meer dan twee decennia werkzaam in het bedrijfsleven. In mijn vroege jaren vooral in marketing en verkoop. Later ben ik mij gaan ontwikkelen op het gebied van Human Resource Management, omdat ik graag direct met mensen samenwerk. Op dit moment ben ik parttime werkzaam in de Rotterdamse haven als HR-adviseur.

Creativiteit is mijn levensader. Het is mijn intuïtieve zelfexpressie. Hoe ik mijzelf presenteer aan de wereld. Wanneer mijn emoties worden uitvergroot, neemt ook mijn drang naar creativiteit toe. Dit is een, voor mij, natuurlijk proces en de reden waarom ik hulpmiddelen wil aanreiken op een creatieve manier. Ik ben overtuigd dat anderen ook baat zullen hebben bij hun intuïtieve zelfexpressie.

Ik kom uit een nuchter Rotterdams gezin. Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan verdiepen in spiritualiteit en inmiddels geloof ik dat alles met elkaar verbonden is. Sinds ik leef vanuit mijn gevoel en intuïtie heb ik meer zingeving gevonden en is het leven leuker geworden. Minder streven en meer plezier is mijn motto!

weetjes over mij

 • mijn vrienden noemen me Shells
 • mijn zonneteken is schorpioen
 • mijn maanteken is maagd
 • mijn persoonlijke getal in numerologie is 5
 • in Human Design ben ik een Manifesting Generator
 • bewegen is voor mij rolschaatsen en dansen
 • ik verlies mezelf compleet in creatie
 • ik werk graag in mijn moestuin
 • ik ben gek op (verre) reizen
 • ik ga graag naar festivals
 • mijn vrienden zijn belangrijk
 • mijn familie is liefde
 • de natuur maakt alles voor mij goed