Welkom prachtige vrouw!

Vorig jaar was ik er zelf nog als deelneemster, en dit jaar ben ik dankbaar dat ik mijzelf medewerkster mag noemen tijdens het vrouwenfestival Lorelei. Mijn eerste bezoek aan het vrouwenfestival heb ik werkelijk als een verademing ervaren. Ik voel me bijzonder aangetrokken door de atmosfeer die ontstaat wanneer vrouwen samenkomen, met elkaar delen en samen zijn. Het heeft iets magisch. Deze magische ervaring heeft mij enthousiast gemaakt om dit jaar ook zelf iets te komen brengen.

Wat ik dit jaar kom brengen tijdens het vrouwenfestival is een workshop om vrouwen op een creatieve manier kennis te laten maken met hun zielsverlangens. Wat ik kom halen gedurende het vrouwenfestival is verbreding van mijn eigen zielsverlangen om samen met de andere vrouwen nog meer te leren, te luisteren, te ervaren en te leven vanuit mijn vrouwelijkheid en flow.

Workshop: breng je zielsverlangens tot bloei

Prachtige vrouw, tijdens deze workshop gaan wij samen op een creatieve en spirituele ontdekkingsreis naar de verlangens van jouw ziel.

Aan de hand van een meditatie, om los te komen uit je hoofd, te zakken in je gevoel en het stellen van vragen, kom je tot inzichten over jouw gevoelens ten aanzien van jouw vijf levensgebieden. De levensgebieden zijn: essentie & spiritualiteit, levensonderhoud & levensstijl, lichaam & welzijn, creativiteit & leren en relaties & samenleving.

Je geeft een gevoelswaarde aan de huidige situatie én de verlangende situatie van ieder levensgebied. De intentie van deze workshop is om inzichtelijk te krijgen waar jouw leven mogelijk uit balans is. Vervolgens gaan wij creatief aan de slag met deze gevoelswaardes.

Hoe we dit precies gaan doen zal ik nu nog niet onthullen. Toch kan ik je garanderen dat jouw creatie meteen visueel inzichtelijk maakt waar jouw verlangens liggen. Je neemt jouw creatie aan het einde van de workshop mee naar huis, zodat je een blijvende herinnering hebt aan de verlangens van jouw ziel.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou deze creatieve reis te gaan maken! Tot ziens bij Lorelei!